Faq

Hva er den minste bestillingen?

Du kan bestille så få som 100 stk Nøkkelbånd med trykk. Grunnen til at vi ikke trykker opp mindre partier er fordi dette blir for dyrt ettersom det er en start kostnad ved oppstarten av hvert parti.Nøkkelbånd uten trykk kan bestiller fra 50 stk.

Hva er leveringstiden?

Vi kan levere nøkkelbånd med trykk på ekspresslevering i løpet av 2-3 dager fra bestillingen er bekreftet. Dette gjør oss til en av Norges raskeste leverandører. For ordre med normal leveringstid, pleier leveringstiden å være mellom 8-14 dager, litt avhengig av modell. Trenger du dine produkter innen en viss tid, så kan vi sikkert løse det!

Har dere skreddersydde nøkkelbånd med trykk?

Naturligvis! Vi kan finne frem et skreddersydd nøkkelbånd, helt i henhold til dine ønsker. Stort sett er alt mulig og det behøver ikke å være så mye dyrere enn et vanlig logobånd!

Hva slags trykk typer tilbyr dere?

Den vanligste metoden er såkalt silketrykk og sublimeringstrykk. Vi tilbyr også vevde nøkkelbånd hvor logo veves inn i materialet.
Spør oss for å få råd ang. hva som passer ditt logotype best og hvilket nøkkelbånd som passer din bedrift best, så kan vi vise deg skisser.

Hva slags størrelser på nøkkelbåndet kan man velge?

Vi kan levere i de fleste størrelsene som er på markedet, med de vanligste er følgende størrelser: 90 x 10mm, 90 x 15mm, 90 x 20mm, 90 x 25mm , vi tilbyr også spesialtilpassede størrelser kontakt oss!

Hvordan leveres mine nøkkelbånd?

Vi sender alltid varene med pakket i poser med 25 - 50-100 stk, varene leveres normalt til døren med bedriftspakke eller vår partner DHL.

Er det mullig med express leveranse?

Vi er raskets i Norge! Ja, vi kan tilby express ordre på et utvalg av våre produkter. Kontakt oss så finner vi en rask løsning for deg.
Nøkkelbånd uten trykk: 1-2 dager.
Nøkkelbånd med trykk: 2-4 dager.
Normal leveranse: 8-14 dager.

Jeg finner ikke svaret på mitt spørsmål her

Det enkleste er å ringe oss! I kontortiden har vi til og med en Live chat hvor du kan nå oss. Du når oss og på e-post. Alle kontaktdetaljene finner du lengst oppe på siden eller under “kontakt oss”.